Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Aangeboden door Woningstichting Maasdriel

Gasthuisstraat 43

€ 534,82 ?

Kerkdriel - Wijk 00 Kerkdriel - 2 kamers

€ 534,82

Reageren tot

17 juni 2019 08:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


VvE

Het gaat hier om een VVE complex waarbij aanvullende huurvoorwaarden van toepassing zijn.

Parkeerplaats
De huur van een parkeerplaats is inbegrepen in de servicekosten en is onlosmakelijk verbonden met de huur van deze woning.

Voorwaarden:

Huurprijs

De huurprijs van de woning is exclusief eventuele zelf aangebrachte voorzieningen. Mocht u naar aanleiding van de bezichtiging vragen hebben over de zelf aangebrachte voorzieningen in deze woning, neem dan contact met ons op via 0418-631735.

Let op

Voor verhuringen in 2019 gelden andere verhuurregels. Lees ons nieuwsbericht hierover: Huur- en inkomensgrenzen vanaf 1 januari 2019. Heeft u een (gezamenlijk) inkomen dat boven € 38.035 ligt dan kunt u bij Woningstichting Maasdriel niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning.

Vraag onderstaande gegevens alvast op:

 1. Verhuurdersverklaring; uw huidige verhuurder verklaart hiermee dat u aan alle geldende voorwaarden van de huurovereenkomst heeft voldaan. Bent u huurder van Woningstichting Maasdriel? Dan hoeft u geen verhuurdersverklaring in te leveren. Heeft u een eigen woning? Dan moet u een verklaring omtrent betalingsgedrag van uw hypotheekverstrekker aanleveren. Een verhuurdersverklaring en overzicht van de benodigde documenten kunt u hier downloaden.
 2. Kopie uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) met uw woonhistorie van de afgelopen 10 jaar. Dit document is op te vragen bij de Gemeente waar u woont. Vraag dit document nu alvast op, omdat het meerdere werkdagen duurt voordat u deze ontvangt.
 3. Meest recente inkomensverklaring belastingdienst. U (en uw eventuele partner) dient de meest recente inkomensverklaring in te leveren bij woningtoewijzing. Vraag deze direct aan bij de Belastingdienst als u op deze woning reageert, tel. 0800-0543 (gratis) of u kunt de inkomensverklaring downloaden van de website van de Belastingdienst. Zonder een inkomensverklaring kunnen wij u GEEN aanbieding doen!
 4. Is uw inkomen gewijzigd? Dan hebben wij ook de drie meest recente maandloonstroken (of twaalf weekloonstroken) nodig.
 5. Heeft u een uitkering? Dan hebben wij drie meest recente uitkeringsspecificaties nodig.
 6. Bent u zelfstandig ondernemer? Dan hebben wij een ondertekende accountantsverklaring nodig waarop het belastbaar jaarinkomen van het afgelopen jaar staat en een prognose met het belastbaar jaarinkomen van het huidige jaar.
 7. Bent u student en ontvangt u studiefinanciering? Dan hoeft u alleen uw beschikking van DUO voor dit jaar in te leveren.
 8. Heeft u een partner? Dan hebben we bovenstaande gegevens ook van uw partner nodig. U hoeft geen inkomensgegevens van eventuele inwonende kinderen in te leveren.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Gasthuisstraat 43

5331BK Kerkdriel

Wijk 00 Kerkdriel

Beschrijving
Galerijflat
37 m²
2 (1 Slaapkamer)
01-08-2019
Onbepaalde tijd contract
14754
Voorwaarden
maximaal € 38035
Voorrangskenmerken

Wij sorteren de kandidaten die op deze woning reageren op basis van de volgende kenmerken.

 • Voorrangsoort is gelijk aan Urgentie

 • Voorrang voor lage inkomens

 • Inschrijfduur

Huurprijs

Netto huurprijs 534,82
Servicekosten 109,77 +
Bruto huurprijs 644,59
U betaalt per maand 644,59
Rekenhuur 534,82

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Galerijflat
Bestaande bouw
2013
A
Indeling
37 m²
2 (1 Slaapkamer)
25 m²
13 m²
1
Voorzieningen
Balkon, Parkeerkelder
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Centrale verwarming, Mechanische ventilatie
Toegankelijkheid
Lift
Foto's en video's ?
Downloads
Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

Kerkdriel is met haar circa 7.300 inwoners van oudsher één van de belangrijkste plaatsen van de Bommelerwaard. Vandaag de dag is het nog steeds het grootste dorp in de gemeente Maasdriel. Waren de bewoners van Kerkdriel vroeger vooral mandenmakers, vanaf de tweede helft van de twintigste eeuw is tuinbouw belangrijker. Het dorp is nu vooral bekend door zijn champignonteelt.
In Kerkdriel zijn veel watersportgebieden. Waterliefhebbers kunnen terecht in De Zandmeren en de Dorpswaard. Hier is een compleet aanbod op het gebied van waterrecreatie te vinden met jachthavens, zwembaden, campings, strand- en ligweiden, vis-, zwem-, surf- waterski-en zeilgelegenheden, een golfterrein en een ijsbaan.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Reageren tot

17 juni 2019
08:00

Status

Verhuurd

Marten van Rossemsingel 95
Marten van Rossemsingel 95

Tussenwoning 3 kamers 93 m²

€ 580,98

Schoutstraat 13-C
Schoutstraat 13-C

Portiekflat 3 kamers 65 m²

€ 607,46

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.