Vrijesectorhuur

Aangeboden door Poort6

Melkstraat 40

€ 834,20 ?

Gorinchem - Binnenstad - 3 kamers

Vrijesectorhuur
€ 834,20

Woningomschrijving


Wonen in de binnenstad van Gorinchem? Deze woning is per direct te huur! Bekijk hier de woning.
De woning is gelegen op de begane grond, heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche.

Wat houdt een groepsbezichtiging in?
Bij een groepsbezichtiging nodigen we meerdere kandidaten tegelijk uit om de woning te bezichtigen. De toewijzing vindt ter plekke plaats. De woning wordt aangeboden aan de kandidaat die als eerste op de ranglijst staat. Neemt deze kandidaat de woning niet, dan gaat de aanbieding gelijk door naar de volgende aanwezige kandidaat. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Wat neemt u mee naar de bezichtiging?
- Een kopie van een geldig legimitatiebewijs van uzelf en uw eventuele partner
- Een inkomensverklaring 2015 (IBRI formulier). Vraag dit direct aan bij de Belastingdienst via 0800-0543
- De drie meest recente maandloonstroken (of vier weekloonstroken), uitkeringsspecificaties of pensioenspecificaties van u en eventuele overige bewoners. U kunt reageren met een verzamelinkomen vanaf € 40.350,=

Voorwaarden waar u rekening mee moet houden.
Zorg ervoor dat u alle benodigde gegevens meeneemt naar de groepsbezichtiging. Zonder deze gegevens kunnen wij u helaas geen aanbieding doen. Bent u onverwacht verhinderd, of bent u niet op tijd aanwezig? Ook dan kunt u geen aanspraak meer maken op de woning. U kunt voor deze woning geen huurtoeslag aanvragen.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Melkstraat 40

4201HP Gorinchem

Binnenstad

Beschrijving
Benedenwoning
69 m²
3
24-04-2017 (o.v.)
Leeg
Onbepaalde duur
161702826
Huurprijs

Netto huurprijs 834,20
Servicekosten 52,35
Bruto huurprijs 886,55
U betaalt per maand 886,55
Bouw
Benedenwoning
Normale woning
Bestaande bouw
2002
B
Indeling
69 m²
3
Voorzieningen
Berging
Balkon/dakterras
C.V.
Foto's en video's ?
Downloads

Geen downloads beschikbaar

Google Street View
Buurt

De binnenstad van Gorinchem kenmerkt zich door de oude stadswallen met elf bastions die nog bijna volledig intact zijn. Samen met de ligging aan de Linge en Merwede maakt dit van de binnenstad een modern centrum dat zijn oude charme heeft weten te bewaren. Het voorzieningenniveau is hoog. Er is een uitgebreid winkelaanbod en elke maandagochtend is er een warenmarkt bij de Grote Kerk. Ook is er een bibliotheek, bioscoop en zijn er meerdere theaters, waaronder schouwburg De Nieuwe Doelen. Zomers is het een drukte van belang op de vele terrasjes aan de Grote Markt of Varkenmarkt. In augustus worden hier de Gorcumse Zomerfeesten gehouden. Vanuit het centrum kunt u heel makkelijk met de bus naar de andere wijken in Gorinchem.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze woning

Uw reactie wordt direct doorgestuurd naar de corporatie


Deel deze woning

Reageer op deze woning
Uw reactie wordt direct doorgestuurd naar de corporatie

Status

Verhuurd onder voorbehoud

Pijlstraat 319
Pijlstraat 319

Etagewoning 2 kamers 3e etage 51 m²

€ 469,45

Terug naar Overzicht Terug naar boven Volgende woning

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.