Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Aangeboden door Koster Makelaardij

Wildschutlaan 22

€ 179.500 Kosten Koper?

Gorinchem - Wijk 04 haarwijk - 5 kamers

?
€ 179.500
?

Woningomschrijving


Goed onderhouden tussenwoning met fraai aangelegde tuin en grote berging

Dit woonhuis uit circa 1965 heeft een gunstige ligging aan een autoluwe straat in de groene Haarwijk en heeft alle voorzieningen in de nabijheid. Het geheel is netjes onderhouden door de huidige eigenaar en is instapklaar! Er is onder andere een lichte woonkamer met gesloten keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een multifunctionele zolderindeling. De achtertuin is leuk aangelegd en heeft een ruime schuur van circa 12 m². De woonoppervlakte bedraagt circa 94 m²

Woonhuis
Begane grond
Entree; hal met meterkast (vernieuwd | 5 groepen) en toilet; ruime en lichte woonkamer; keuken met een mooie breedte waardoor er aan twee kanten werkruimte is gecreëerd. Verder is er een praktische vaste kast met veel bergruimte onder de trap.

De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en sfeervol behang.
Eerste verdieping
Overloop met vaste kast; drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kast; badkamer met inloopdouche en wastafel. De badkamer is in lichte kleurstelling betegeld. 

De gehele verdieping is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en de wanden zijn grotendeels voorzien van behang.
Tweede verdieping
Te bereiken via een vaste trap en met een stahoogte van circa 2 meter; open zolder verdieping met o.a. de opstelling van de cv-ketel (AWB), aansluiting van de wasmachine en voldoende bergruimte.

Algemeen
De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is zo te betrekken.

Ligging
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A27, A15 en de A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 minuten.

De woning is gelegen in de Haarwijk, een typische jaren 30 wijk, dichtbij het centrum. Deze wijk is voorzien van alle denkbare faciliteiten, zoals een winkelcentrum, sportcomplex, scholen en een apotheek, welke op loopafstand van de woning zijn gelegen. De woning ligt op korte afstand van het winkelcentrum Piazza.

Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op zo'n vijf minuten fietsen en kent diverse winkelpromenades en de Grote Markt met zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Wildschutlaan 22

4205ZE Gorinchem

Wijk 04 haarwijk

Beschrijving
Tussenwoning
94,00 m²
5 (3 Slaapkamers)
18-12-2017
Is onderdeel uitpondproject 
3217
Vraagprijs koopwoning
Vraagprijs koopwoning 179.500,00 Kosten Koper
Bouw
Tussenwoning
Bestaande bouw
1965
B
Indeling
94,00 m²
5 (3 Slaapkamers)
22 m²
13 m²
11 m²
7 m²
3
Voorzieningen
Achtertuin, Voortuin
Gestoffeerd
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie
goed
Toegankelijkheid
Woning zonder aanpassingen.
Foto's en video's ?

Voorzijde

Hal

Keuken

Keuken2

Hal en woonkamer

Woonkamer

Woonkamer2

Woonkamer3

Woonkamer4

Tuin

Tuin2

Overloop

Slaapkamer

Slaapkamer2

Slaapkamer3

Badkamer

Zolderkamer

Voortuin

Downloads

Geen downloads beschikbaar

Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

Na de Lingewijk is de Haarwijk de oudste buitenwijk van Gorinchem. Een groot gedeelte van de woningen is kort na de Tweede Wereldoorlog gebouwd. Dit is ook goed te zien aan de stijl waarin de wijk is gebouwd. De straten zijn smaller dan in moderne wijken. Bovendien is er veel variatie in woonvorm en woonstijl. In de loop der jaren hebben diverse naoorlogse woningen plaatsgemaakt voor nieuwbouwwoningen. De Haarwijk heeft als woonomgeving veel te bieden. De binnenstad en het overdekte Piazzacentrum liggen op korte afstand van de Haarwijk. Ook vindt u in deze wijk diverse scholen, tandartsen, huisartsen, kinderopvang en een apotheek. Er zijn diverse haltes voor busverbindingen naar de andere wijken in Gorinchem.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze advertentie

Uw reactie wordt direct doorgestuurd naar de corporatie


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Uw reactie wordt direct doorgestuurd naar de corporatie
Kortenhoevenseweg 3
Kortenhoevenseweg 3

Tussenwoning 2 kamers 89,00 m²

€ 607,00

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.