Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Zorgwoning

Aangeboden door Woonlinie Zaltbommel

Ruiterhof 28

€ 585,40 ?

Genderen - - 3 kamers

?
Zorgwoning
€ 585,40
?

Reageren tot

9 mei 2018 08:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Per direct beschikbaar woonzorgwoning

Het driekamerappartement ligt op de verdieping van appartementencomplex De Ruiterhof. Dit appartement heeft een woonkamer met open keuken. De keuken is standaard voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en afzuigkap. Het appartement is voorzien van dubbelglas en heeft centrale verwarming met warmwatervoorziening. De wasmachineaansluiting is in de inpandige berging. Het appartement is bereikbaar via een centrale ingang op de begane grond. Er is ook een eigen fietsenberging aanwezig. Bezichtiging De eerste kandidaat krijgt de mogelijkhid naar de woning te kijken.  Let op! Kandidaten met een woonzorgindicatie hebben voorrang. Reageren er geen kandidaten met een woonzorgindicatie? Dan hebben kandidaten van 50 jaar en ouder met een inkomen tot €41056 voorrang op de woning.

Inkomensverklaring

Wij moeten uw inkomen controleren. Dit doen wij op basis van een inkomensverklaring 2016 of 2017. U moet deze meenemen naar de bezichtiging. Vraag deze daarom direct op bij de belastingdienst (0800-0543). U kunt de inkomensverklaring ook zelf online downloaden via Mijn Belastingdienst. Let op! Als u geen inkomensverklaring 2016 of 2017 heeft, kunt u geen woning van Woonlinie huren.

Passend toewijzen; een woning passend bij uw inkomen en gezinssituatie

Voor huurcontracten zijn er strengere regels met betrekking tot het inkomen en de huishoudgrootte in relatie tot de huurprijs. Wij moeten hierop toetsen. Het kan gebeuren dat hierdoor de volgorde van kandidaten wijzigt.

Bent u eerste kandidaat en krijgt u de definitieve aanbieding dan…

… vragen wij u binnen 2 dagen het volgende aan te leveren: kopie legitimatiebewijs, kopie historisch adresuittreksel uit het bevolkingsregister (niet ouder dan 3 maanden) waaruit uw burgerlijke staat, uw historische woongegevens en uw gezinssamenstelling blijkt, een inkomensverklaring 2016 van u en uw eventuele partner (op te vragen bij de belastingdienst of via DigiD), verhuurders- of verklaring hypotheekverstrekker en de laatste twee salarisspecificaties.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Ruiterhof 28

4265JW Genderen

Beschrijving
Appartement/Flat
76 m²
3 (2 Slaapkamers)
04-06-2018 (o.v.)
331818015
Voorwaarden
maximum € 41.056
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang bij passende leeftijd hoofd- of medeaanvrager: vanaf 50

  • Indicatie

  • Voorrang bij passend inkomen

Huurprijs

Netto huurprijs 585,40
Servicekosten 77,80
Bruto huurprijs 663,20
U betaalt per maand 663,20
Rekenhuur 609,40
Bouw
Appartement/Flat
Zorgwoning
Bestaande bouw
2008
A
Indeling
76 m²
3 (2 Slaapkamers)
25 m²
9 m²
15 m²
1
Voorzieningen
Lift
Toegankelijkheid
Traploos
Lift
Appartement op de begane grond of bereikbaar per lift. Geen hoge drempels of treden die de toegang belemmeren. Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, maar geen hulpmiddelen nodig hebben.
Foto's en video's ?
vooraanzicht compex foto Inkomensverklaring
Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

De 13e eeuwse kerktoren van Genderen is voor ruim 1.700 burgers van dit voortvarende dorp een vast baken. Er is een kinderopvang voor 0 - 12-jarigen, een peuterspeelzaal en een christelijke basisschool. Veel voorouders van de huidige bewoners waren betrokken bij landbouw en veeteelt. Een aantal zeer oude boerderijen in Genderen getuigt er nog van. Maar er zijn zeker ook eigentijdse faciliteiten. Even buiten de bebouwde kom ligt het verwarmde openluchtbad Veldzicht.

Wachttijd voor deze woning

De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar


Deel deze woning

Wachttijd voor deze woning
De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar

Reageren tot

9 mei 2018
08:00

Status

Uit aanbieding

Botterstraat 2
Botterstraat 2

Eengezinswoning 4 kamers 85 m²

€ 597,30

Wijnkoperstraat 36
Wijnkoperstraat 36

Etagewoning 2 kamers 2e etage 43 m²

€ 463,21

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.